Home Varovanje osebnih podatkov

Alarm Center SlovenijaKATALOG JABLOTRON 100

Kako Tatovi vlamljajo ?

 

Garancija na kvaliteto

Servisna služba

 

Varovanje osebnih podatkov

Varovanje osebnih podatkov

1. Splošno
2. Registracija in preklic registracije
3. Razlika med registracijo in prijavo
4. Namen zbiranja in hranjenje osebnih podatkov
5. Uporabniki podatkov in odgovorna oseba

1. Splošno

Uporabniki spletne trgovine www.eurodiskont.si (v nadaljevanju spletna trgovina) so lahko fizične ali pravne osebe. V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov se samo podatki fizičnih oseb štejejo za osebne podatke.

Spletna trgovina se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene prek registracijskega formularja v spletni trgovini, varovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilniku o varstvu osebnih podatkov in jih brez vaše privolitve ne bo posredovala tretji osebi oziroma jih uporabila v druge namene, kot izključno za uspešno izvajanje storitve dostave blaga, naročenega v spletni trgovini, sodelovanje v nagradni igri spletne trgovine in, na željo uporabnika, tudi za namene neposrednega trženja.

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do osebnih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje osebnih podatkov, ki jih določa Pravilnik o varstvu osebnih podatkov skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Na spletni strani obstajajo povezave do drugih spletnih strani, ki niso v nikakršni povezavi s spletno trgovino in zato ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh. Prav tako ne odgovarjamo za morebitne napake, ki so posledica posredovanja napačnih podatkov ob izpolnjevanju registracijskega formularja spletne trgovine.

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information